EDUSKUNTAVAALIT 2019

eduskuntavaalit 2019

Aloitin poliittisen urani 18-vuotiaana Inkoon kunnanvaltuustossa. Yhteiskunnallisten epäoikeudenmukaisuuksien ilmeneminen yhteiskunnassa toimi vetovoimatekijänä politiikkaan. Halusin politiikkaan tehdäkseni työtä paremman arjen puolesta kaikille ihmisille.

Haluan, että Suomi on oikeudenmukainen ja turvallinen maa, joka katsoo tulevaisuuteen. Meidän on panostettava ihmisten hyvinvointiin. Vanhenemisen on oltava turvallista, on voitava saada apua silloin kun sitä tarvitsee ja koulutuksen pitää olla hyvällä tasolla.

Säilyttääksemme pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskuntamme meidän täytyy saada työllisyysasteemme nousemaan 75 prosenttiin tulevan hallituskauden aikana. Meidän on saatava palautettua luottamus työmarkkinoille. Suomen pitää olla yritysystävällinen maa siten, että yrityksen perustaminen ja yritystoiminnan kehittäminen on vaivatonta. Meidän pitää uskaltaa kehittää ja olla innovatiivisia eri yhteiskunnan sektoreilla.

Suomen tulee olla vakaa kansainvälinen toimija, joka kunnioittaa ihmisoikeuksia. Suomi on kaksikielinen maa, joten on itsestään selvää, että panostamme pohjoismaiseen yhteistyöhön.

Ilmastonmuutos on uhka, joka vaatii toimenpiteitä. Meidän pitää panostaa toimiviin joukkoliikenneyhteyksiin ja uusiutuviin energiamuotoihin. Meidän pitää suosia lähiruokatuotantoa ja paikallisesti tuotettuja tuotteita.

Kotisivuillani voit tutustua tavoitteisiini kansanedustajaehdokkaana. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää voit mielellään olla yhteydessä minuun suoraan tai tulla tapaamaan minua vaalitilaisuuksiini.

SaNOTTUA HenrikISTÄ:

Henrik Wickstörm on nuori ja osaava. Hän on kuunteleva poliitikko, joka tekee energisesti töitä kaikkien eteen.

Kaj Karlstedt

Inkoon RKP:n puheenjohtaja

Henrik står för ett imponerande engagemang, som består av genuint intresse, kunskap och en stor iver att jobba för det gemensamma.

Robert Lemström

Kommunfullmäktiges ordförande, Ingå

Henrik Wickströmiä on hankala luonnehtia, sillä häntä kuvaavat sanat on kulutettu politiikassa loppuun. Mutta hänen kohdallaan ne ovat totta: Hän on aikaansaava, yhteistyökykyinen, luova, sitkeä ja tulevaisuuteen suuntautunut.  Hän on tulevaisuus.

Ei ole sattumaa, että hän on Suomen nuorin kunnanhallituksen puheenjohtaja ja että kunta kukoistaa. Kun hän on eduskunnassa. meillä on taas toivoa.

Hilkka Olkinuora

kirjailija, toimittaja, rovasti, ison perheen isoäiti

LÄHDE MUKAAN KAMPANJAAN

Eduskuntavaalit

TUE KAMPANJAANI