Henrik Wickström

Tervetuloa kotisivulleni!

Olen RKP:n varapuheenjohtaja, aluehallituksen II varapuheenjohtaja Länsi-Uudellamaalla ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Inkoossa. Olen töissä Suomen Yrittäjissä elinkeinopolitiikan asiantuntijana. Olen ehdolla huhtikuun eduskuntavaaleissa Uudellamaalla. Tästä saatte vahvan vaikuttajan eduskuntaan! 

 

Olen RKP:n varapj. ja valtiotieteiden maisteri Inkoosta. Toimin Inkoon kunnanhallituksen puheenjohtajana ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallituksen toisena varapuheenjohtajana.

 

Olen töissä Suomen Yrittäjissä elinkeinopoliittisena asiantuntijana. Olen aikaansaava päättäjä ja minulla on kokemusta johtotehtävistä niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin.

 

Olen kaksikielinen (ruotsi & suomi) ja osaan erinomaisesti englannin kielen sekä hallitsen ranskan ja saksan kielen. Minulla on laajat verkostot alueellisesti ja kansallisesti, josta olisi hyötyä valtakunnan politiikassa.

Eduskuntavaalit 2023

Suomessa vaalipäivä on sunnuntai  2.4.2023

Ennakkoäänestys kotimaassa 22-28.3.2023

Ennakkoäänestys ulkomailla 22-25.3.2023

Lue lisää: vaalit.fi

Vaalikampanja

LÄHDE MUKAAN KAMPANJAAN

Eurovaaliehdokas 2019

TUE KAMPANJAANI

LUE LISÄÄ MINUSTA

Eduskuntavaalit 2023

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Sosiaalinen media

BLOGI & UUTISET

Inkoossa vaaditaan nyt malttia, tarkkaavaisuutta ja maalaisjärkeä

Inkoossa vaaditaan nyt malttia, tarkkaavaisuutta ja maalaisjärkeä

Inkoossa herättiin vuoteen 2023 todella jättiuutisella, kun Helsingin Sanomat paljasti, että norjalaisen Blastr Green Industry’in suunnitelmissa on rakentaa Inkoon Joddbölen alueelle, Fortumin omistamille maille, vihreän teräksen tehdas, joka työllistäisi jopa 1200...

Hyvinvointialue on sinun uusi tärkeä kumppanisi

Hyvinvointialue on sinun uusi tärkeä kumppanisi

Joulu tekee jälleen tuloaan ja suurena joulun ystävänä on ollut kiva käydä joulumarkkinoilla Inkoossa, Lohjalla ja Raaseporissa. Vuodenvaihde tulee olemaan historiallinen, koska 1.1.2023 uudet hyvinvointialueet ottavat vastuun sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä...