Keväällä käydään eduskuntavaalit ja tavoittelen kansanedustajan paikkaa Uudenmaan vaalipiirissä.
Olen ollut mukana politiikassa koko aikuisikäni. Täytettyäni 18-vuotta aloitin kunnallispoliittisen taipaleeni Inkoon kunnanvaltuustossa ja tällä hetkellä toimin kyseisen kunnan kunnanhallituksen puheenjohtajana. Nyt pyrin siis eduskuntaan rakentamaan hyvinvoivaa, tulevaisuuden Suomea.

Minä uskon parempaan huomiseen. Tulevaisuus on nyt ja meidän on tehtävä sellaisia päätöksiä, jotka tukevat kestävää kehitystä, Suomen talouden kehitystä sekä luovat hyvinvointia kaiken ikäisille suomalaisille. Meillä on monia yhteiskunnallisia haasteita, joihin meidän pitäisi löytää uudenlaisia ratkaisuja. Näitä meidän on pystyttävä yhdessä tekemään.

Minä haluan olla tekemässä töitä eduskunnassa sujuvan ja turvallisen arjen puolesta. Vaalityötä ja kampanjointia ei voi tehdä yksin. Se vaatii yhteistyötä, ihmisiä ja kampanjoinnin kautta tulevaa näkyvyyttä. Onnistunut ja näkyvä kampanjointi vaatii myös kuitenkin rahaa. Minun kampanjaa johtaa tukiryhmä, jolle voi osoittaa vapaaehtoisen vaalituen. Pienikin tuki on suuri asia ja on samalla askel kohti parempaa huomista.

Voit maksaa vapaaehtoisen vaalitukesi seuraavalle tilille

Saaja: Henrik Wickströms stödgrupp
Tili:  FI 46 405500 16732808
Viesti: Henrik Wickströmin vaalituki

Nimettömän tuen määrä on 1500 € vaalirahoituslain mukaan.

Lisätietoja löytyy täältä: https://henrikwickstrom.fi/fi/tue-kampanjaani/

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää koskien vaalirahoitusta, voit olla yhteydessä kampanjatiimiini sähköpostitse: wickstrom2019@gmail.com.

Lämpimät kiitokset tuestasi!

//Henrik